може да я боядисаш частично. караш ги да ти забъркат същата боя по проба и като боядисват, да я прелеят по предните врати да не си личи.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дайте съвет ....... какво да я правя тая 146ца ....
Collapse
X
-
На черни връх има един магазин в който ми правиха боя по поръчка със спрей и си боядисах предната броня с него, като преди това много внимателно я подготвих. Боята стана просто идеална, същата. Ако някой може да каже дали са им добри цените. Качи снимки на колата да видим в какво състояние е ? Иначе аз им занесох предната маска и по нея ми правиха боята че неможах да си намеря номера.
Comment
-
Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщениеНа черни връх има един магазин в който ми правиха боя по поръчка със спрей и си боядисах предната броня с него, като преди това много внимателно я подготвих. Боята стана просто идеална, същата. Ако някой може да каже дали са им добри цените. Качи снимки на колата да видим в какво състояние е ? Иначе аз им занесох предната маска и по нея ми правиха боята че неможах да си намеря номера.
Колега на 6та страница има снимки на колата ........... тия дни ще направя по хубави и ще кача .......sigpicAlfa Romeo 146 JTD "2001
Comment
-
Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщениеСорка не ги виждам.... Ако и другите не ги виждат качи ги пак.
ето линк за FB там ги има качени
http://www.facebook.com/media/set/?s...00000169339354sigpicAlfa Romeo 146 JTD "2001
Comment
-
25 или 35 лв беше металика че не помня точно, и 5-8 лв лака. Стигна ми перфектно за бронята.
Горе долу тук някъде се намира, ако искаш може някой ден да отидем заедно че и аз имам да взимам за разни дреболии. Магазина е с в ход от към черни връх. Ето адрес на магазина по спомен:
Comment
-
Все си мисля, че от към гърловината на резервоара!
Остави майтапа, ама виж от някъде да не смуче въздух. Горивопроводи, филтър и прочие!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Здравеите колеги с Радост съобщавам че закърпих скоростната кутия (С течен метал) Стана доста сполочливо ..... 5та предавка нещо се беше запекла но за мои касмет се оправиОказасе че съм изминал около 50км с 100мил масло в скоростите ..... (на 3тата снимка ще видите и парчето което извадих от вътре )
п.п. Качвам снимки на въпростната дупка ...... ( утре ще кача и снимка на материалите които съм излолзвал ....Last edited by Б.Колев; d.m.y г., 22:06.sigpicAlfa Romeo 146 JTD "2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Б.Колев Покажи съобщениеЗдравеите колеги с Радост съобщавам че закърпих скоростната кутия (С течен метал) Стана доста сполочливо ..... 5та предавка нещо се беше запекла но за мои касмет се оправиОказасе че съм изминал около 50км с 100мил масло в скоростите ..... (на 3тата снимка ще видите и парчето което извадих от вътре )
п.п. Качвам снимки на въпростната дупка ...... ( утре ще кача и снимка на материалите които съм излолзвал ....
Comment
Comment